Nieuw:
Nu ook automaat!

Falke opleidingen

Autorijschool Falke


In het jaar 1976 is ‘Autorijschool Falke‘ van start gegaan met als enige instructeur, tevens eigenaar, Jos Falke. Toentertijd lagen de bedrijfspanden niet voor het oprapen, waardoor Jos zijn woonkamer omtoverde tot kantoorruimte en theorielokaal. Door enorme gedrevenheid vond hij in 1980 een kleine ruimte aan de Tuinstraat te Rijswijk. Na een ingrijpende verbouwing werden de deuren op 6 september datzelfde jaar met veel plezier en toewijding geopend. ‘Autorijschool Falke‘ werd een ware ontmoetingsplaats, waar Henny altijd voor een ieder een vriendelijk woord en een kopje koffie over had.

Op 6 september 1985 opende ‘Autorijschool Falke’ haar deuren aan de Geestbrugweg 101 te Rijswijk onder leiding van dochter Monique Falke.

Ondertussen is ‘Autorijschool Falke’ uitgegroeid tot ‘Falke Opleidingen‘ met dezelfde vriendelijkheid van toen. Per 1 januari 2016 heeft er een wisseling van eigenaar plaats gevonden. Ron Vos, zelf in het verleden een enthousiaste leerling van ‘Autorijschool Falke’, heeft samen met Monique het welbekende regiestokje overgedragen aan Thomas van Rooijen.

Falke Opleidingen blijft dezelfde opleidingen verzorgen met hetzelfde gemotiveerde Team, welke bestaat uit Thomas zelf, Ruud, Danny, Arno, Mike en Mick