Nieuw:
Nu ook automaat!

Falke opleidingen

Natasja


De opleiding toerisme en recreatie heb ik afgerond, maar bracht mij niet naar wat ik zocht. Ik wilde een nieuwe uitdaging en vooral iets serieus vinden wat zeker voor in de toekomst relevant zou zijn. Wel heb ik tijdens mijn stages erg veel geleerd, waaronder met mensen omgaan het 1e vereiste is. Vriendelijk, sociaal en het klantgericht zijn, daar vind ik mezelf in terug, wat heden bij Falke goed van pas komt.

Zowel mijn snor/bromfiets, als mijn autorijbewijs heb ik bij Monique behaald. Allebei in een erg snel tempo. Tijdens de rijlessen hadden wij het ook vaak over skiën, want naast receptioniste ben ik ook ski lerares in Oostenrijk, waar ook flexibiliteit van mij verwacht word.
Nooit gedacht dat ik als receptioniste/administratieve medewerker zou gaan werken, maar hoe langer ik hier nu werk hoe leuker ik het vind. Ik wist niet dat het zo afwisselend werk zou zijn. Ik ben er nu van overtuigd dat ik op mijn plek zit en ben erg blij dat ik het Falke team mocht komen versterken. Met veel plezier doe ik mijn werk, geniet ik van de contacten met de leerlingen en collega’s en is de sfeer boven verwachtingen.

Wil je een theorieles afspreken, rijles plannen, een examendatum bespreken of heb je een andere vraag? Tijdens de kantooruren kunt u met al uw vragen over onze producten telefonisch bij mij terecht of voor uitgebreide uitleg kunt u natuurlijk altijd even binnen lopen.
Onder het genot van een kopje koffie of thee help ik u graag verder.

Tot dan, groetjes Natasja.